Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 27 November 2006

"gaya baru.."

salam pd semua...hmm mari aku mulakan cherita ringan ntuk tatapan hari ini..pagi2 lagi aku dah bgn..solat..tggu parents aku bertolak pergi kerja..lps tu aku breakfast jap..dah mkn, aku pun amik laptop..ari nih aku nak kene pulangkan balik harta felda yang dipinjamkan..huhu lps nih sangap la aku takde computer..laptop aku??huh laptop aku dah beberapa bln mengalami kecederaan parah...kalau nak pulih haruslah mengeluarkan belanja operation dalam 6 rat..aku dah pk nak pau bapak aku laptop baru thn dpn tatau la dpt ker tak..
kul 1030am aku gerak g ofis bapak aku nak tolong dier kemas2..nway dier nak pencen lagi 3 ari...so skang ni tgh sibuk nak angkut brg2 dier bawak blk..mesti si bakke tuh happy giler bapak aku dah benti keje..senang la dier bwk msk konco2 dier dlm felda lps nih...celaka btul mamat tuh..tapi takpela..aku pon dah tak larat tgk bpk aku sibuk2 nak majukan felda tuh...bkn dier dpt ape pon..byk jgk perubahan si bakke tuh buat..sume nak ubah..mcm la dier tuh terrer sgt..pdhl tatau pape pon psl sawit..bikin panas ati jer...buat mcm2 semata2 nak jatuhkan bapak aku..manusia jenis aper pon aku tatau..
ptg tuh aku g ptg rambut..yay..! dpt gak aku ptg rmbut setelah program tergendala ari tuh..hmm dua jam gak la baru siap...sbb aku wt treatment skali...sian sak kene tggu lelame..heh mekasih eyh sbb temankan i..i appreciate it so much..

No comments: