Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, 22 November 2006

kemek kah aku?

damn...1 more paper to go...dan aku da berada pada tahap kemalasan yang maksima...subjek ni tidak memerlukan tahap kecekapan mengira tetapi daya ingatan dan pemahaman yang tinggi...sbb subjek ni subjek membaca..!dan sesungguhnya loading otak aku ini sudah tinggal saki baki jer lagi...tiada ruang untuk maklumat yg sebuku tebalnya...membaca bukanlah hobi yang hebat bagi aku...sbb membaca boleh mengudang kecelakaan yang lebih parah..iaitu tido...haha..dengan result yang 'tak seperti yang ku harapkan' yang dah kluar,seakan2 melemahkan lagi semangat aku ntuk trus membaca walau sepatah...aku akui..fikiran aku mmg dah berada di kuala lumpur..jasad jer yang tak gerak2 lagi..jumaat pagi bru nak gerak...aisey lambat btul...aku dah tak berdaya nak stay up hari2..hari2 minum nescafe..orang tdo aku berjaga..orang berjaga aku membuta..hasilnya?...tak begitu memberansangkan...nak dapat 3 pointer??...susah sikit tu dikk...akak ni takdela pandai mane...membuang mase pandai laa...bab2 blaja nih slagi tak mase kecederaan mmg tak bkk buku..tapi apa2 pn yang aku dpt,aku tepaksa lah terima seadanya..dah tu jer yg aku usaha,tu jgk la yang aku dpt..kalau result membanggakan pn..itu cume rezeki yg tuhan bagi dr akal yg cerdik nih..cume mls jer..kalau rajin dah lame aku kalahkan si otak2 cerdik kt kelas aku tuh..huh..ahh..biarlah..aku dah tak sabar nak habiskan sisa2 sem ni..nak g cuti mesia lak...syokk..!!hehe..smuga semua berjalan lancarr...slamat~..

2 comments:

Anonymous said...

tukar la kaler hitam nih. mate sakit la tgk. lcd ni refresh die lmbat. berpinar2 nak bace blog. heh dapat A- pon x puas ati ke

pipiyapong said...

selamat memblog..