Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 28 November 2006

"tidak bertajuk..."

hari ini....hmm ape yang aku boleh katakan ttg hari ini...hari ini bukanlah hari yang menarik untuk diceritakan...objektif untuk hari ini tak tercapai...itu highlight untuk hari ni..tak produktif..
menyedihkan...ati sakit...bengang sikit2...gara2 marah kt org abis aku terdelete inbox message aku...sedih giler...penat aku simpan msg2 tuh dah sthn lebey...hilang cmtu jer...mmg org igt msg bnde remeh jer..tp aku appreciate sume msg2 tuh...korang ape tau??...aku nih kan high sense of sentimental value...huh tatau nak wt cmne..mane leh nak dpt blk...tu la saper suh mrh orang...tapi sape gak suh wt aku marah...penantian tuh satu penyiksaan...aku mmg jd rase nak nangis+geram bila ape yang aku dah plan tak jadi..plan tu pun ntuk kebaikan masing2..kalau tak aku dah plan nak bwkkan nasi..bley la mkn dlm kete..tak payah mkn lua...dah jadi cmni sume rosak...tapi takpela nak wt cmne...bnde dah jadi...psl lagi satu tuh aku mls nak komen...kalo itu pun nak rahsia2 ngan aku...hmm ari ni mmg sedey+tatau nak ckp cmne...

4 comments:

november kitty said...

hi mek!! tidak kusangka ko pun main ini blog2 ek. saje je blog hopping. itulah keje aku sepanjang cuti selama seminggu ini. huhu..later babe!! :D

november kitty said...

oh lupe lak nak gtau. diri ini adalah eleena. hehe ;)

jr said...

"hadapi dgn senyuman, semua yang tejadi biar terjadi..."-dewa

takpe, yang lama jgn dikenang, nnt tambah sakit ati

sak~ said...

ya betul tu jr. jgn la marah sgt