Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, 1 February 2007






ini gambar anak buah aku..satu-satunya anak buah yang aku ada...sekurang-kurangnya untuk lagi dua bulan ni..nanti nak tambah satu lagi..leia..

nama : luqman johan akmalbudi.nama dia luqman je.yang lebih tu nama abang aku..
lahir: 3 september 2005
umur : 1 thn 4 bulan
makanan feveret : apa-apa aje yang orang sumbat kt dia
minuman feveret : vitagen dan air yang berperisa+ais
obsesi : naik kereta. sanggup buat apa saja untuk pergi jalan2.dari ambil kunci kereta, ambilkan slipar daddy dia, mencuba-cuba nak bukak pintu kereta sampai la nak stat enjin..
muzik pilihan : apa-apa yang dia boleh layan sampai buat head banging..ni semua kerja bapak dia..

1 comment:

Anonymous said...

la apa tak cakap nak blog pasal luqman... baru jumpa nih..daddy luqman