Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 14 May 2007

"its gurls day out!"





mlm td g jusco bersoping..aku dpt kasut 1..n ari ni is gurls day out...mama ask me to company her g cari kasut kt the mall..since ari ni mother's day,kne la entertain mama ku tercinta..the mall ada parkson so aku pon set laa..bley aku cari kasut nike yg aku nak bli tuh..mama got her shoes tapi kasut nike tu kaler yg aku nak takde la plakk..hesshh apelaa..aku pn ajak mama g klcc..kt klcc wani n liyana got themselves a pair of jeans n wani bli beg kt girls..haku ni still tak dpt2 lagi kasut aku..after mkn n solat,haku pon trus cargas g nike store..aku mntk saiz 6..akak tu ckp byk saiz kecik da abis..bile cek,mmg da abis pn..hesshh..ok xpe..aku bley cr kt isetan..bile kt isetan,akak tu ckp yg display tu last pair..aarrgghh tension nyer..aku trus ajak mak n adik2 aku blk..aku call buah ati ajak g shoe hunting kt mv..seb baik la kt nike store mv tu ada...n its last pair jgk!tp bkn display punye laa..fuhh!hot stuff btul kasut yg aku nak nih..mesti tertanya lawa sgt ke kasut aku tuh?..heh tatau la org len punye taste..yg pasti aku ske..kaler merah jambu..baru la gadiss..bapak aku ckp putih sng kotor..ala bkn nk bwk msk lumpur pun...

1 comment:

sak~ said...

heh mane nye. tak pakai pun. tak kan nak frame kat rumah kut