Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 21 May 2007

let's swim!






yesterday was like one of a fun day..i already planned to go swimming with luqman at their new kondo today..from morning till tgh hari tuh was bosan giler sebab tak tau nak buat apa..n AGAIN,vuocher parkson tuh belum di redeem lagi..aku bukak pc n chatting dgn nadia and aqish jap.aku ajak la diorang skali.mula-mula tu nadia tak nak g sbb segan la kunun..pastu lps aku bakar2 baru la die nak g..hehee..(ok nadia aku dah petik nama ko dah..hee)..kul 3 aku trus ajak liyana n wani g klcc sbb aku dah janji ngn abg joe nk dtg kul 4..smpai klcc:1515hrs..abis bli brg:1535hrs..smpai lrt tmn melati:almost 1600hrs..n masa dlm lrt aku dah nmpk awan gelap giler..ni mmg tak dpt la berenang nih..memang hujan pn lps tu..huhu..kuciwa aku..tapi takpe la..g la jgk..aku ngn sak g nz dulu lps anta dak2 ni..lepas blk dr nz,ujan pon dah benti..aku msk je,luqman dah ready pakai baju mandi..aku ni tanak la memberi harapan palsu dekat budak2..kitorang pun terus la tukar baju..kt pool tu pun dah ramai org terjun..tapi swimming ni penat dowhh..mmg boleh kuruskan badan..nnt aku nak g lagi la kalau free..ada sesape nak join?

*nadia n aqish tak jadi join sebab nadia kata "mek,guruh la kat lua" and si aqish plak takde kunci nak kua umah.

No comments: