Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, 12 May 2007

what's for mama n for me?




my dad leave me to seek for mama's present..mama da bgtau nak makeups n facial care..so haku pon mule la pening nak pilih brang mane satu..mule2 tu nak try benefit since benefit brand baru n aku pun tak penah try lg brand tu tp pacaging dier tak seswai laa ntuk orang tua..i kno it looks so nice but not for a mom i guess..aku igt nak bli mac je tp tak brapa exclusive..

so aku jalan n lalu kt dior..yaa dior..i guess its fine wif me..i bought mama a 2way cake,lipstick,diorsnow facial foam n a perfume..lps tu promoter tu promote kt aku diorsnow starter kit yg ada 5 items for only 100++..aku rasa reasonable lah jgk sbb 1 sunblock tu pn dah rm150..for every purcase of rm100 dpt rm10 voucher n dpt free gifts lg..die bg blush ngn eyeliner..huhu sgt seronok..i loike!

so sesaper nak bli diorsnow range tu,cpt la g bli sbb its reli worth it!tapi aku tatau la kt kaunter dior lain ada jual ke tak sbb aku g kt klcc jer..

1 comment:

sak~ said...

hmm ape yg untuk anda nya. sume mama anda yang punye.