Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, 28 June 2007

kini kembali





dah lame gila pulak rasa tak update blog aku ni..bkn apa..takda feel la nak nulis skarang ni..kalau dah hari-hari duk mengadap frenster, naik loya pon ada..lately ni aku banyak lepak rumah aje..dengan poket yg dah kering ni,nak ke mana-mana pon tak syok rasa kalo tak ada ongkos barang seposen dua..

hujung minggu aku aje yang asik sibuk..sibuk jalan-jalan..3 mggu lepas g hongkong..2 mggu lps aku g singapura ngan bal..mggu lepas pulak aku g kuantan sorang-sorang..hmm sbb tu la duit aku habis..haha..takpe la janji puas hati..


skarang aku dah pasang cita-cita nak melancong lagi kerap bersama sahabat-sahabat tercinta..ada ke yg mau join?aku sedang mencari kawan-kawan yang outgoing skang ni..yang boleh dibawa berjalan jauh-jauh..bkn sekadar ke klcc aje..bleh ar kita bercamping ke,g pulau ke(tapi aku ni mabuk laut),holiday obersi ke..syok sket..di malaysia ni pon byk tempat aku tak sampai lg..

nak cite psl kos,aku pon takde la sgt..kena la ngumpul duit dr sekarang..nak seribu daya ye tak?..

No comments: