Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, 23 August 2007

a happy day~

hari ni me n sak went to mv..sidia nak blanje makan ari ni..yay!..bkn senang nak dapat peluang cmni..hehe..since me dah craving for laksa kt jusco tu for long time,so dapat la mkn laksa td..sedap tapi arini die wat pedas la plak..sayangku ini tak cukup air die ,air kita pun dibelasah..takpela..

after that we ingat nk minum ice blended kat sta*bucks...aku ni dah excited gila la kan sbb sidia nak blanje..skali da nak sampai tu aku ternampak suatu benda yg tak menyenangkan..sta*bucks under renovation!uwaaaa!kuciwanye hatiku ini..punyelah bersemangat ari ni sbb pk nak dapat minum caramel frappuchino..skali harapan hancuss..tepaksa la settled with coffee bean aje..dahla jarang minum kt ctu..ada caramel ice blended jgk so try jela..lagi satu kitorang amik vanilla..and the taste,mak aii tak sodapp okk..yang caramel tu,starbucks punye lagi best..mmg konfem tak g coffee bean lagi dah lepas ni..



owh..sidia pn bli jeans baru tadi setelah ditegur oleh seseorang yang tersayang..memang tak bekenan tul orang pakai sluar koyak-koyak ni ok..hehe..sori yer..

No comments: