Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 13 August 2007

update!

hello blogger lovers..
walaupun blog saya ni takde sape yang view..tapi nak la jugak hapdet sekali sekala..paling-paling tidak pun untuk tatapan sendiri di masa tua mendatang..i've been busy lately..busy doing nothing..haha..actually tak tau nak tulis apa..tak ada benda interesting untuk di hapdetkan..

let's see..dis week is the test week..so ive been study for past 2 days..weekends byk dihabiskan di bilik..tangan sebelah pegang pensel,sebelah lagi pgg keyboard..mata kejap ke laptop,kejap ke tv..habis bilanye mata tu nk ke buku??hmm.. mmg la lmbt nk abis revise..

lately ni aku banyak surf photoblog and fotopages orang..mostly by proffesional photographer laa..i juz loveee pretty piccass..one picture can bring lots of stories..that's how people appreciate a picture..or at least i am..i luv surfing saiful nang's photoblog..his work was superb i can say..i wish i could be like him..for me,taking pictures can make us understand people's behavior..hmm..bila la boleh memiliki nikon d80 nih..teringin sgttt!anyway sak's fren, jemey juz got back from japan for holiday.he bought a new d80..!waaa jelesssnyerr..boleh ke haku ni sampai termimpi2 nak pegang itu camera..haha mengarut btul..owh just to let u kno sak bought a new 'baby' too..hikk!suka la dia..meh kasi tunjuk skett..



i think dats all for the time being..ciow!

1 comment:

sak~ said...

ape show off ni..hish die nih