Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, 13 September 2007

S.E.P.T.E.M.B.E.R

i loveee september..coz its my birth month!hehee..i dont know laa whether if there's anyone care enough to celebrate my birthday..huhuu..mula la terpikir nak present apa untuk hari jadi..hmm lets see...kalau boleh pilih nak present apa kan,i would happy to have either a coach handbag,a D80 dslr or a VIOS!hahaa..bestnye kalau dapat!sayang giler lah sape yang bagi..tapi demand sangat la pulak kan..actually i'll appreciate sgt-sgt anything that anyone give me..its the thought that matters..not the value of the thing..

pastu sebenarnya teringin nak makan cupcakes yang ada fancy icing on top tuh..tak sape penah bg..huhu..selalu tgk dalam page orang jer..hmm bila la dapat merasa ekk?..

~6 days to my birthday~

No comments: