Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, 30 November 2007

it's girls day!

semalam was the first time aku bershopping balik sejak puasa lepas..you know,i've been busy with assignments,trip and final exam for the past 2 months..now i can really enjoy my holiday with my loved ones..huhuhuuu..actually we planned to watch the enchanted movie..but then bila sampai je kat tgv klcc...mak aiii...ramainyer budak-budak baru nak up nak tengok movie jugak!aku memang tak suka tengok movie kat klcc sebenarnya..hmm..terpaksa laa kami melupakan hasrat nak tengok wayang..last-last jalan-jalan je kat klcc..tengok la gambar kat bawah ni....

canggih tul lappy vaio nih..

lepas tu kitorang jalan-jalan kat parkson and off course laa singgah dekat dior..promoter tu pun dah kenal aku and adik-adik aku ok..haha..nadia biasala..belakon macam orang nak beli tapi sebenarnya tak..abis disuruhnya cina tuh tepek kat muka dia macam-macam..


nadia selepas ditepek mukanya..


liyana and wani having their lunch

enjoying our meals


next we headed to the PAVILION! yay! memang dah lama teringin nak tengok apa rupanya PAVILION ni..first time masuk memang impressed dengan mall baru ni..not like THE GARDENS..PAVILION ni ada la jugak kedai yang best-best dan yang aku boleh masuk..kalau dekat THE GARDENS tu,tengok dari luar ajela..PARKSON dia pun lagi besar dari KLCC punya..memang best and panjang giler..

haa..pilih jangan tak pilih


amboii..

mostly kitorang banyak abiskan masa dekat parkson je..(as i said..parkson dia besar giler)..ditambah lagi dengan datin nadia yang menempek mukanya untuk kali kedua..(or is it yang ketiga?)aku pun dah tak ingat..huhu..

ni baru kat BENEFIT

sempat lagi posing

before balik tu, kitorang beli donut dekat J.Co..memang betul cakap kak iza orang beratur panjang giler...!aku pun terkezut first time tengok kedai meriah semacam tu..and the doughnut is soooo deliciously yummy!memang boleh addicted okay! semua flavour sedap! nanti nak beli lagi lah..nak bagi syakir rasa..

nyum nyumm..sedapnyerrr..!

see the queue? macam pisang goreng panass!

balik rumah tu sakit kaki aku okay!..

No comments: