Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, 24 November 2007

lagi sorang kawen

hari ni member kelas masa aku dekat teknik dulu kawin..syud nama dia..lokasi kenduri tu dekat berek polis pudu..ok..aku ni jarang sangat la nak g tengah-tengah kolumpo naik kereta..bukan ape..aku taktau jalan..selalu ikut sign board aje..tapi ari ni aku main redah je..kalau dah nampak tembok penjara pudu tuh,mestila dah dekat area pudu..betul tak?





nasib la aku ni pegi dengan wani..takde la aku bosan sangat..ada gak orang tolong tgkkn signboard..pusing punya pusing sampai gak aku kat lokasi..tu pun dah nak pukul 3..tapi majlis masih lagi meriah..masa aku sampai pun diorang tengah sesi karaoke..pakcik yang nyanyi tuh,dah dapat mikrofon tak nak kasi can orang lain langsung..berapa lagu tah die bantai aku pun tak ingat..dah agak2 suara dah lari tone baru nak kasi lepas dekat orang lain..





budak kelas yang datang pun cuma aku,wani,razi,ana,ili,adeq,arbi,kobain n pearl..tak seramai masa kenduri tini dulu..kira ok la tu..aku gerak dari situ dalam kul 4 suku..terus g minum kat lotus sat..lepas tuh heading to jusco pulak..g jumpa nadia kat jusco..dia hutang wani cheesecake sebab wani dapat 5A itu hari..tak pasal-pasal aku terbeli baju dekat BELLE..nadia punya hasutan la nih..sama pulak tuh!hahahaha..tapi aku dapat 20% diskaun sbb 2nd purchase on nadia punya..kena la aku belanja nadia cheesecake jugak sbb aku punya baju lagi murah..huhu..thanx datin!


i thought of going to datin nadia's place mlm ni tapi macam tak jadi je..letey gila..plus mama n joe tak jadi tidur dekat genting coz kondo yang diorang booked tuh agak horror..huhu..

okla..cukup dah update ntuk ari nih..ohh lupe..ni gambar terbaru luqman dan aliah..





okay..tata!

4 comments:

MummyHanis said...

haaa syud dah kawen??? ehehe..terkejut aku! :D hihi.. ko bila plakk.. sume nye ikot jejak langkah ku kot.. ekeke :P kidding!

kemek said...

hehee..itu laa..lepas ko je ramai budak kelas yang kawin...uwaaa..me lambat lagi laaa...nnt aku kawin korang sume dah beranak 3,4 orang..

miss_mawar said...

waaa..sedeynye tak dpt gi. huhu.. aneway, mek..baju kebaya kuning-biru ko tuh sebijik baju akak aku. tapi die bt bj kurung a..hahaha..

ilicious said...

dah kawin pun lg sorang junior aku.. hehe