Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 26 November 2007

kenduri++

pagi ahad..
my uncle from greenwood dtg coz nak bagi souveniers from istanbul..after that the whole family went to my uncle's house in glenmarie coz my uncle tu nak g haji..so buatlah kenduri doa selamat sikit dekat rumah..nothing much to story..macam biasalah..jumpa all the relatives belah my mom yang dah lama tak jumpa..coz hari raya lepas kitorang tak balik johor..so here's some pictures from the kenduri..

luqman kalau dapat katun same je cam aunty dia

me, rania and anis.they're soo cute!

luqman with his favourite aunty ;p

mama with baby wildan

baby wil with aunty yan

on monday, me and him went to bowl at ampang point..dah lama tak main..memang sayur dua-dua kami itu hari..haha..esoknya terus sakit-sakit tangan..





and after that we had laksa at midvalley..laksa feveret aku nih..tapi sekarang dah tak sesedap dulu..kuah pun dah cair..cehh..

2 comments:

miss_mawar said...

aku pon suke laksa tuuu~~

kemek said...

sekarang dah tak sedap cam dulu..pedas lak tuu...baik takyah makan dah kat situ..hehe..