Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, 7 November 2007

wishlist

macam-macam nak sekarang ni..mampu tak mampu belakang cerita..nama pon 'wishlist'..

1. NIKON d80 sebab aku ni suka sgt amik gambar orang,binatang,benda dan lain-lain..ada orang kata kalo ada kamera canggih,tak pandai amik gambar pun gambar bole jadi cun..betul ke?? aku kurang bersetuju dengan pendapat itu..

2. Baju baru sebab banyak baju aku dah disedekahkan ke adik-adik aku yang makin cepat membesar..lagi sikit nak same tinggi dengan aku..caitt..

3. Jeans baru sebab banyak jeans yang dah tak up-to-date tak kurang juga yang dah jahanam maid aku buat..hishh..

4. nnt aku update lagi..

3 comments:

ilicious said...

kalo ade pns pun kalo bole edit bg gempak pun dah bes.. xyah dslr sume.. tp kepuasan hati semestinye mempunyai kemre 2 jugak.. hehe.. racun2.. nway kemek.. baru jumpe ur blog.. tumpang bace ye :P
tunggu d80 lame sgt.. beli je d300 eh..

kemek said...

hye kak ili..
nice meeting u here..
tula..cam lame lagi jerk nak dapat camera idamanku iteww..tapi insyaAllah akan diusahakan jgk!
hehe mana kak ili dapat jpe page ni..hehehe..salu2 la visit..thx..~

ilicious said...

mana jumpe?? hehe
http://ilicious.fotopages.com > http://nurul-fathiyah.blogspot.com > http://missmawar295.blogspot.com > http://republikjiwa.blogspot.com

ha.. itu link yg berjaya akak jumpe.. kalo nak bace blog2 and fotopej dak2 batch akak ade link dorang dlm pej akak.. hehhe