Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, 19 December 2007

pavilion lagi?

fifi melangkah masuk penuh girang

we are soo addicted to j.co donuts so last tuesday me,nadia,fifi and wani went to pavilion just to buy donuts..haha crazy..fifi pun baru balik from terengganu so kitorang bawak la dia g jejalan since dia pun dah lama tak tahu apa perkembangan di kl ni..

me n wani

the yummy thingy

this is the biggest bear i've ever seen!

although we can't stay long there (due to anak pak guard yang tidak boleh pulang lewat),we had fun.nadia pun tak pulang dengan tangan kosong.selain dari donut yang kami borong, dia sempat lagi merembat baju dekat MNG..so mission accomplished~

there a few places lagi dat i'd like to go..zoo negara, muzium negara, aquaria, lake garden, tugu peringatan negara and dataran merdeka. asik pergi pusat beli-belah aje..cubalah pegi tempat-tempat yang berfaedah sikit..

4 comments:

daughter said...

i nk jugakkk.. lets go dis friday. blk kampung cpat then we go.

kemek said...

i balik dr kg pun thid sunday.perhaps monday boleh kut..jom!

ilicious said...

huhu.. besnye jalan2.. lg bes tmpt cam2 tul tgkap2 gamba.. dr shopping complex xbes sgt nak wat aksi.. hehe

kemek said...

itu laa..
sebenarnye teringin sgt nak g jalan2 sekitar kl ntuk tgkp2 gmba..cam tmpt yang i sebut kt dlm blog tu..tapi kena tggu ada camera dulu..myb hav to wait till march coz kirim kat my fren dkt jepun..hmm..