Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, 10 February 2008

semester break

the mid semester break is over..(ni la part yang paling tak best sekali kalau time cuti)..rasa macam kejappp sangat cuti ni..tak sempat nak enjoy puas-puas pun..nak g bercuti pun tak sempat..banyak sangat kerja..tapi nak kata kerja pun tak jugak la..dah hari-hari akhir baru terkial-kial cari buku..huhu..well..malas nak cerita panjang coz my psm tak siap lagi nih..let the pictures do all the talking okay..

interview session with Saiful Nang, my favourite photographer!

family dinner at Tony Roma's and we received a 'present'..sooka!
thanx mama!

hish..luqman ni..pandai buat aksi pulak

bought new furniture at ikea

meet my luvly sista
tea time at The Loaf Pavilion


even rasa cuti macam kejap sangat, i really enjoy every moment i spent with my loved ones..and i miss them already!

2 comments:

ilicious said...

wah interview saiful nang tuk ape?bes x jmpe saiful nang in person?

kemek said...

interview untuk assignment..dia sempoi aje..best laa..siap blanje mkn lagi..huhu