Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 10 March 2008

pilihanrakyat

pilihanraya was over..ari tu ingat nak amik gambar banyak-banyak tapi masa pergi mengundi tu tak bawak camera..ingatkan tak ade benda yang best untuk ditembak tapi dugaanku salah..!huhu nyesal je tak bawak..tapi ni ade la sikit gambar amik dekat lembah keramat..


berkibar-kibar

rumah saya pun menjadi markas


khusyuk tunggu keputusan

lepas tu terjumpa pulak jiran aku time kecik-kecik dulu..si latip name die..(nama betul abdul latiff)..it was such a along time since last time aku jumpa dia..and he's change alot!dah gemok padahal dulu slim je..lame jugak la kita orang borak kat luar rumah..teringat masa kecik-kecik dulu main semua sama-sama..dari baling slipar sampai la ke badminton,rollerblade, mak-mak,ape je yang kitorang tak main zaman kecik-kecik dulu..gasing pon aku terrrer dulu tau tak..heh..seronok sangat dapat jumpa jiran lama..dah lama tak jumpe pon borak stail biase je.

so this are all the pictures taken this weekend..lovely..coz i met all my siblings, nephew and nieces..and i love them so much!

baby willy and baby yaya


luqman mendera acik dia

tengah hari semalam my brother blanje makan..so all the family(except ayah,bangah n family) went to the gardens since diaorang ni pun tak pernah pergi lagi..the gardens ni more exclusive than the Pavilion..there's no food court so we had our lunch at the Italiannaise..


yaya suka buat muka comell..


yaya lapar!

luqman mengada-ngada

best ceasar salad ever!


classic carbonara

pepperoni pizza

opss..this is me..hee..


ouhhh..i will go back to JB this evening..malassss!

2 comments:

ilicious said...

igt nak smbung wat master kat aussie.. tp blum konfirm yet.. nway kite pakai d70s.. camne?dah bes dah ngan d40x 2?

kemek said...

oo..blum lagi..skang bz sgt ngn studi..takde masa nak menembak..