Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 8 April 2008

home sick

asyik - asyik balik rumah aje..padahal exam lagi seminggu and kerja banyak lagi tak siap..balik rumah memang tak buka buku langsung..tak bawak buku pun..hehe..kali ni balik keluar makan aje kerjanya..tak ada apa pun yang nak di ceritakan, kita tengok gambar je la okay..


yang ni gambar masa kitorang pergi dinner dekat Kunang-kunang.tempat dia syahdu sangat..hari tu saya yang bawak mama pergi makan situ sebab dekat kedai satay samuri dah penuh..bila sampai situ, mama suka sangat..yela,dahla syahdu lepas tu ada live band lagi..memang best la kan..dah dua minggu berturut makan situ..huhu



family

with my cousin

as usual..luqman yang hensem..




_________________________________________________________________



hari ahad pulak pergi jalan-jalan..as usual, kalau balik tak sah jika tak singgah ke Old Town Kopitiam..hehe..dah addicted agaknya..tapi kali ni tak makan mee kari, try menu Ipoh Chicken Hor Fun pulak..


nyum nyumm~

kekenyangan hehe..






2 comments:

ayueayang said...

lawanya gambar ni.. puji ikhlas ni. hehe

kemek said...

thanks~! :)