Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, 12 April 2008

perompak

awan yang sihat dan meriah..suka!
(picture taken on my way back to JB)

kelmarin tengah sibuk-sibuk stadi for test structure, my sis text me cakap yang rumah kena masuk pencuri...what, AGAIN??!! ..this time masa maghrib pulak..tak sembahyang ape pencuri nih..memang marah gila laa rasa coz die dapat my mum punya rantai yang ayah hadiahkan masa birthday mama hari tu, cash, mama's phone, my sis's money and my camera! Damn you thief!! i love my camera..walaupun camera yang tak berapa canggih, 3.2 mp je.. tapi camera canon tuh harga die mahal masa kitorang beli..it was like 2-3 years ago kut..kalau dengan harga tuh sekarang, dah boleh dapat canon ixus 850 IS gamaknya...uwaaaa...kesiannya camera tuhh..honestly saya akan sedey kalau personal things hilang..sebab kita bersama dengan dia lama and we share a lot of memory together..(memang bunyi macam pelik)..but for me, i feel like they have hearts and feelings...i'm sure thy're sad right now sebab kena amik dengan pencuri.lepas tuh pencuri tuh pulak pergi jual dekat tah sapa-sapa tah..marah!marah!


anyway, test semalam sangat lah sucks..tak pernah seumur hidup, rasa tak sabar nak habis masa..sebab dah taktau nak tulis ape..tak tau nak buat..taktau nak hentam ape..orang lain walaupun lecturer tuh bagi masa extra 20 minit, diorang duk sibuk lagi tekan calculator, tapi saya nih sejam pertama dah behenti dah..tensionnyer! mesti fail lah kali ni..habis test tuh terus pergi Jusco..beli je apa-apa yang nak..lepaskan geram tak dapat jawab test..huhuuu..


tak sabar nak habis exam..habis je nanti nak pergi jalan-jalan tepi pantai...pantai mana ekk??

hmm..tengoklah macam mana..and of course i want to go shoppinggg! i want to buy new tops, nice shoes and a pair of jeans..tapi sekarang nih tengah pening nak beli seluar cap apa..usually pakai Levis aje..tapi sekarang ni design nya sangatlah tah haper-haper..hmm will decide later..ohh Pavilion..wait for me!!..i'm coming!!another 2 weeks..hmph!

5 comments:

sak~ said...

tumpang simpati tumah kene rompak. nnt pakai alarm canggih

kemek said...

kita tgk lah nnt..tapi rasanye bos tuh paling-paling tukar lock pintu aje..tak serik.

ilicious said...

mase bace kamera tadi.. i was totally shock sbb igtkan ur d40x.. sib baik bukan die.. but kalo i pun sure sedih.. huhu

mohdraimirazak said...

kesian ek kat ko..redha je la..

kemek said...

kalau d40x tuh yang hilang memang nangis tak berlagu lah saya..nasib baik tergerak hati nak bawak camera tuh balik JB..hmm..