Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 1 April 2008

the lovely wedding

on sunday i went to abang ikin's wedding..the event was very nice..i love almost everything about the wedding..from the theme color which was pastel pink and green, the pelamin, the bilik pengantin to the food, and every detail of it lah! ikin's dad kan is an architect, so they do have big sense in art and it really shows..semua yang datang pun gave compliments to her parents..plan nak datang kejap je..tapi bila dah datang terus melekat tak nak balik..lagi-lagi bila ada cik nadia yang suka tangkap gambar macam saya jugak..huhu..well enjoy the pictures!
me with my 'baby'.. :D

this is the pelamin..cantik kan..


the girls : nadia, ikin, elen and me


macam saya pulak yang punya majlis.. ;P

thanks elen tolong snap this picca hehe..


me and ina


the cake was lovely too


waa..siapa yang makan banyak ni!


at the bilik pengantin..sweet..



tada! here's the pengantin!




p/s Oleh kerana sis iza tak reveal kan lagi cara pakai tudung dia, i experiment it myself and i did it! not bad lah kan?

9 comments:

sophie said...

Anak tudung yg hitam kat dalam tu u pakai apa ye?

Cantik & kemas je..not sure if my face sesuai ke tak nak pakai that style.tapi nak try gak lah. :)

eleena said...

wah...mmg cun lah ko pakai tudung tu kemek...aku pun dh experiment dh so-so lh aku pakai...hehe...

cun gak lah aku amik pic ko tu..hehe. =P

p/s nak amik gambar2 yer..mintak izin tuan tanah dulu...

mawar said...

wee..smart gile ah pelamin! sweet gler kaler pink+soft green.. santek! ko pun cun..ihiihi

kemek said...

sophie - anak tudung tu i pakai yang biasa punya aje..but not the half cut yang from lace tu..well u won't know until u try :)...gud luck n do tell me if it suits u okay!

eleena - hehe..sila lah amik..memang dialu-alukan sbb nak send thru email leceh la..nway nnt kalau kite outing sesame ko pakai la cmtu gak k! credits skali lagi sbb tlg amikkan gambar ku~ :)

mawar - haah memang sangat schweet semuanya..~ghee...thanks for the compliment dear.. :D

kemek said...

sophie - anak tudung tu i pakai yang biasa punya aje..but not the half cut yang from lace tu..well u won't know until u try :)...gud luck n do tell me if it suits u okay!

eleena - hehe..sila lah amik..memang dialu-alukan sbb nak send thru email leceh la..nway nnt kalau kite outing sesame ko pakai la cmtu gak k! credits skali lagi sbb tlg amikkan gambar ku~ :)

mawar - haah memang sangat schweet semuanya..~ghee...thanks for the compliment dear.. :D

1st timer here said...

cantik your attire... :)

oleh kerana iza tak reveal kan cara pemakaian tudung itu.. ape kate.. u plak 'reveal'kan ye...heheh. letih nk tunggu.. kite nak kongsi suke suke ye tak ? bukan nak tiru.. just variety is a spice of life..

sharing is caring.. hahahah

kemek said...

hye 1st timer..
no problem..once my exam's over, i'll reveal it to u guys..
please be patient okay dear..:)

along said...

great~!

i'll b coming back here n learn from u on how 2 wear those tudung =)

thanks and all d best in ur exams!!

TAKARA said...

kim salam kat ina, ikin ngan nadia ekk