Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, 25 May 2008

bee zzzzzzz....

i've been a bit busy lah lately..banyak sangat kerja..kami 3 orang nih dah jadi rebutan orang-orang dekat ofis tuh..masing-masing nak pass kerja..ingat kuli ke ape..dahlah allowance pun nak tolak epf what-so-ever..balik kerja dah penat..lepas maghrib tidur..pukul 9 lebih baru bangun,makan and tido balik kalau letih sangat..internet haruslah on tiap-tiap hari but then tak ada masa lah nak update blog..setakat surfing tu bolehlah..

hopefully next week ada masa la nak pergi 'menembak' dekat rumah diana and pija..congrats to hanan&diana and also pija on their engagement and wedding..tangan dah 'gatal' dah ni nak 'menembak'..huhu..


p/s ada ke orang yg still nak tau pasal cara nak pakai tudung tu?

11 comments:

sak daniel johns said...

biasa la. tuh la susah nak cari duit. hehe.

saya nak tahu la cara pakai tudung tu. boleh?

mawar said...

eh tuitt..hanan&diana mane? depa kawen ke apa??

im a dreamer. said...

oh. saya nak tau jgak cara pakai tudung tu :)

kemek said...

okay kalau ada yang nak tau i'll make a post on dat later..or soon..huhu

kemek said...

to mawar- hanan tak kawen lagi..dia bertunang sabtu ni..huhu

aydelyn said...

nak tau jugak care pakai tudung tuh. pls. pls. make a post on it. :)

juelee said...

nak tau gak cara pakai tudung tu!

along said...

nak tau gak!

*dok tungggggu jeee*

Anonymous said...

saya jugak nak tau gimana cara nya! :)

kemek said...

hye all..okay-okay..kalau ada puluh-puluh orang yang nak tau,i'll try to make an entry on that nanti ok..thanks for responding ya!

sak~ said...

welcome. bosan