Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 12 May 2008

mother's day

mother's day celebration was great..my family decided buat bbq on saturday night since ahad takut semua orang dah nak balik..sebab my uncle and aunty dari kampung pun datang jugak visit my dad before he went to perform his umrah..

the party was sangat meriah..!tengah hari lagi kitorang dah busy prepare the meal..my grandma pun ada jugak..so ramai yang tolong..kalau tak tak cukup tangan jugak..well saya hanya amik tender buat mash potato je hehe..yang lain orang lain yang buat..

petang tuh sibuk angkat meja and kerusi to set up the place..fuhh!penatnye angkat meja sorang-sorang..ingatkan nak mintak tolong Mr. BF tapi...takyah cite la..heh..


aunty and my cousins

wani while setting up the table



abil tengah membakar

bbq kali ni me and mr. BF tak ambik tender bakar-membakar..kitorang nak relax-relax sambil menikmati hidangan je hehe..



us


cousins



lepas makan,ada upacara potong kek sempena mother's day..so semua yang bergelar ibu pun gather dekat depan and memotong kek yang disponsor oleh abang joe sambil kitaorang menyanyi lagu "Allah selamatkan kamu.."


happy mother's day!


tak lupa juga kepada along and abil yang celebrate birthday diorang pada 12 haribulan..tapi celebrate awal..kek disponsor oleh mr. BF...kek aiskrim pulak tu...sedapnye!


tiup jangan tak tiup!



kek



kek aiskrim..yumm yumm..



lepas acara potong kek,ayah selaku guest of honour telah sudi memberi present kepada semua ibu-ibu..eee bestnye dapat hadiah!nyesal tak ikut pergi beli present..kalau tak boleh jugak tumpang sekaki..hehehe..




ciuman isteri tersayang..hikk!


after party tu selesai,aku pun dah jadi 'kain buruk'..tak larat dah nak tolong kemas sebab dari pagi dah buat kerja..tapi anak buah kesayangan ku ini over rajin!comelnya! nak jadi mr. mama ke sayang dah besar nanti?!huhu..

alolo...rajinnyaa..


cuci bersih-bersih yee..


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

My cute little ones

ni gamba-gamba my niece and nephew yang saya sempat snap..kejap je semua dah besar..

luqman half naked



baby wildan with mummy

cute aliah in pink

baby wildan in his walker




he's trying to hold my camera



luqman with wani

2 comments:

sak~ said...

ye party tu hebat

Liyana said...

Hi, I was just blog hopping and found yours. The small boy with the apron is so cute... nampak bersungguh2 dia membasuh pinggan.