Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 3 June 2008

bestnya!


last weekend ramai sangat yang melangsungkan perkahwinan tak kurang juga yang melangsungkan majlis pertunangan..bestnya korang!dah melangkah setapak lg(kalau kawin tu kira dua tapak la) ke alam hubungan yang lebih serius..okay meh kita kira berapa orang..


24 may - syafiq

syapik and yus


my bestfriend masa dekat teknik dulu,syapik telah bertunang dengan kekasih hati.diorang ni berjumpa masa dekat poli dulu..lama jugak lah dah bercinta.(but not as long as me)..hehe..semoga aku dpt datang kenduri korang hujung tahun ni ye..


31 may - hanan and diana

hanan and diana


ni classmate aku masa dekat teknik jugak..berperwatakan lembut tapi mengeluarkan lawak jenaka yang berunsur selamba. diorang ni classmate di UTM..so happy for both of you! and thanks diatas layanan yang baik hari tu..hehe..


31 may - pija

pija

pija ialah budak sedorm masa dekat teknik dulu..otak gila-gila tapi sekarang dah jadi bini orang..sorry lah tak dapat datang coz aku sakit kepala hari tu..


31 may - kajol

kajol and husband

kau pun kawin kajol?! sungguh tak ku sangka..tak jemput lak tu..huhu sian aku..setahu aku dia ni further study dekat UK..tapi tup tup dah kahwin..takpela kajol..aku doakan ko bahgia ye..!congrats!

31 may - jue and adlee
jue adalah classmate masa form 4 dekat teknik..hishh sume dak teknik aje nih..adlee and jue ni dah bercinta dari sekolah lagi..so memang patutlah betunang cepat..at last berjaya jgk korang hehe..tahniah! (gamba tak ada sumber lagi)
p/s wonder when is my time pulak..huhu

5 comments:

ilicious said...

wah berderet dak teknik.. gile la adik2ku.. hehe.. hepi 4 dem especially yg couple dr skolah.. salute!!

mawar said...

syapit?? hanan? dah la x bitauuu!!! langkah bendul aku lak tuu!!! huehue.. kem salam maut kat dua org mamat tu yek!

mcm kenal je 2 gambar bwh tu..ekekek.

mohdraimirazak said...

ko biler lagi?? haha!

kemek said...

aku tunggu ko dulu laa head..heh..

miz cpla said...

hi,nice blog.i pun ade kwn nama kajol. mesti sbb muke dia ala2 kajol kan.huhu.missed her much :(
welcome to mine ok :)