Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, 21 June 2008

bosan

bosan..hidup ni kadang-kadang terasa sangat bosannya..hari-hari buat benda yang sama..tak ada kemeriahan langsung..

i guess i need to go out today..to shoot something..or to buy something..something that can cheer me up a bit..

kepada semua,sorry sangat-sangat sebab lambat giler nak buat entry pasal tudung tuh..saya tak ada compact camera laa..kalau ada dah lama tunjukkan macam mana caranya..perhaps anyone can lend me one for awhile :) ..maybe satu hari nanti si pembuat kamera akan menghasilkan DSLR yang ada video camera sekali,sama macam fungsi compact camera sekarang..mana tahu?

hmm..what else nak mengarut dekat sini eh..hmm setelah menjadi penyiasat frenster semalam..baru tau yang dian(dak 5A3), dina (dak poli) pun bertunang jugak..n massita skali...wahh hot betul bulan 5 tahun nih..semua pakat nak mengikat..nanti taim aku kahwin agaknya korang nih semua dah berdukung anak yekk??anyway tahniah la..i'm really happy for all of you..please pray for my happiness too!hehe..

oklah..i'll stop here now..mesti pembaca pun bosan baca entry ni sebab tajuknya pun bosan haha..i'll be back with more interesting updates, insyaAllah......till then..xoxo

p/s HAPPY BIRTHDAY TO TOM & RINA SI PASANGAN KEKASIH..(birthday pon nak sama)

1 comment:

mia said...

hi,
one of silent reader here
tula pasal bile org semu nak kawin sane sini-rase cam tu gak semu pakat kawin...wah havoc betul ari tu tiap minggu balik kg org kawin je memajang x leh ke kumpul ramai penat travelling x tahan