Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, 13 June 2008

I've been tagged!

saya telah di tagged oleh cik Hunny.. sebenarnya tak pernah kena tag pun..ni lah first time..

Senaraikan 5 hadiah yang anda impikan:
-rumah
-dslr yang lebih canggih dr yang sedia ada
-lots of nice shuz
-designer handbags (notice the plural..hehe)
-nice tops and jeans

Senaraikan alasan atas pilihan anda itu:
-i dont have my own house
-dslr yang sedia ada tak cukup canggih untuk menjadi photog yang power(walaupun untuk menjadi photographer yang canggih,kita tak semestinya perlu camera yang canggih)
-i ove nice shuz
-i've been using the same handbag for 3 years now!
-semua jeans dah tak muat and banyak tops yang dah sedekah to my sisters..

5 impresi terhadap orang yang diminati:
-caring,loving
-saya suka lelaki kurus..hehe
-shy guy..(dats y saya dpt bf pemalu..haha)
-cool
-non-smoker dan tidak pemarah


Perkara yang paling hebat pernah dilakukannya untuk anda:
-errr..ada ker babe?hehe..ape ekk..OMG..(deep thinking........................)..ada tapi takleh cita kut
sbb too personal..tapi memang terharu..


5 ciptaan yang paling disukai (tidak semestinya melibatkan teknologi yang maju):
-guy who love me..ehemm
-nice shuz
-handphone
-dslr(merakam detik-detik indah bersamamu..hehehehh)
-good food hehe..

5 perkara paling dibenci:
-orang kacau saya tidur
-orang kacau saya makan
-plan yang tidak menjadi
-penipu
-errr..harga minyak yang naik?

5 Orang yang mahu anda tag:
-cik mawar
-cik eleena
-kak ili
-cik jue
-you!

4 comments:

sak johns said...

yayaya

mawar said...

ahah..aku da buat

juelee said...

mek!!!aku sudah siap tugasan ko..

lili said...

hi,
bole ajarkan cara pakai tudung ??