Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, 27 July 2008

jalan-jalan di hujung minggu





Semalam saya bersama Mr. BF pergi berjalan-jalan di Putrajaya..dah lama ke sana sejak saya tamat belajar di Shah Alam..ada lah dalam 3-4 tahun..pokok-pokok yang dulunya kecil pun sekarang dah besar..bila ke sana rasa macam pelancong pula sebab terpegun dengan bangunan-bangunan yang cantik.Kami pun sempat ke Alamanda.Mana pernah pergi Alamanda sebelum ni.Ternyata Alamanda tidaklah se'sayur' yang saya fikirkan..kira ok lah jugak sebab ada kedai ALDO dan Clarks which is my fav selain beberapa kedai best yang lain.


Cuaca petang tu tak berapa nak best sangat.ala-ala mendung saja.Nak menembak pun tak best.Hasil kurang menarik (ditambah pula bila tak pandai lagi nak guna kamera). Tapi tak apa la, janji boleh lepaskan rindu. Lepas ni nak pergi menembak ke mana pula ye?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Hari ni kononnya nak bersoping tapi i end up tak beli apa-apa..huwaa..balik dengan rasa yang tak best ok sebab pulang tangan kosong..Mr. BF kata, memang tak dapat apa-apa,tapi dapat duit..heh ya riteee..very clever dear..nak beli sandal pergi kelas sebab saya biasa pergi kelas pakai selipar jepun aje. Dah bekenan dengan yang Nine West punya tapi not worth it pula rasa dengan harganya walaupun dah less 50%..


Then i'm eyeing on this wedge.sangat glamor,ringan sedap dipakai,cantik pada mata saya (biarlah tidak pada orang lain) and its less 60%! who can say NO to a 60% Nine West shoes..! boleh la pakai untuk raya ke, kenduri kawin kawan-kawan ke atau ke dinner. tapiiiii..ada orang tuttt* kata tak lawa..so terus tak bersemangat nak beli..takpe nanti nak pergi soping lagi..and i'll make sure to buy something..hehe..

4 comments:

ilicious said...

wah.. g menembak.. puas ati kalo dpt menembak kat putrajaya bile ade langit biru kan?? rindu dah nak g menembak ngan kawan2.. huhu

kemek said...

haah..pantang ada bangunan yang ada awan cantik dekat belakang je,terus teruja..!

sak~ said...

apesal masjid tu gelap ye

kemek said...

mmg gelap laa..
saya nak fokus dekat awan tu ajee..