Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, 23 August 2008

Aktiviti hari ini

Hari ni saya keluar dengan 3 orang kawan baik saya iaitu nadia, syahira and fifi. Fifi just got back from Terengganu and Syahira pula dah nak balik Indo balik esok (she's finished her study but still have 1 and half year training).

First kitaorang pergi jumpa cikgu kesayangan + rock kami iaitu Pn. Norlaila.. Cadangnya mula-mula nak pergi rumah cikgu tapi cikgu kerja pula. Terpaksa lah jumpa dekat sekolah. Walaupun dapat jumpa kejap je sbb kitorang datang pun dah lambat and cikgu pun nak rushing balik,tapi seronok sangat! Riuh satu bilik! Hehe..lain kali boleh jumpa lagi ekk cikgu..





Lepas tu kitorang pergi minum2 dekat JJ and balik..and Syahira gave me lulur badan. Thanks!




Menu hari ini ialah kerabu sotong!



Resepi:

Sotong - potong kecil2 ikut suka and masak hingga empuk. Jangan guna minyak ye!
Kacang panjang- potong kecil2 dan celur (boleh juga guna sayur lain ikut suka)
bawang merah- hiris nipis
cili merah or cili padi- potong kecil
air perahan limau nipis
sos ikan
garam & gula secukup rasa

*Gaulkan semua bahan dan taddaa!

3 comments:

sak johns said...

apasal ada sesat gambar aku ni.

PinkyGarty said...

Hey.
The scarve looks really nice on you. Now I wonder why I didn't keep one for myself. haha

kemek said...

hehe thanks!
do tell me when u hav new collection k!