Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 26 August 2008

Birthday Hariz

Seperti tajuk di atas, on Sunday i went to Hariz's birthday party. Main redah je pergi sorang. Nasib baik sampai. Masa tu hujan. Tapi the party went quiet well..tak sempat nak merasa semua makanan..cess..anyway tq Hanis for inviting and temankan aku yang penyegan ni..hihi




4 comments:

hunny said...

kak akma...
letak la gamba lg...
hehehe...
nasib pegi sensorg...
kalau gi beramai2 mesti xkn rasa segan nk mkn sume kn...(errr...nih kalau kite la...hahahahahah...)

akak...
nk tny...
yg tudung itam mcm tudung arab tuh kan (entry kt pavilion) ,...
tu tudung arab eyh?
akak beli kt mane eyh?
arituh kite ade jmp satu page nih jual tudng tu ,kak yat ke sape ntah...
tp dh lupe link die...
huhuhu...
canteq la tudung tu...!!!
(^_*)

kemek said...

hye hunny..
akak tak banyak tgkp gmba la masa pegi sana..tu stakat apa yg ada je..

yg tudung tu, memang tudung dari arab pun,beli masa mak akak g umrah..kat sini taktau la jual ktne..ssh nak cari kain yg mcm tu kt cni..

shay said...

kemek...it's nice to meet you...kecik comel orangnya...

la nape tak ckp lom makan..kalau idak leh k.shay temankan makan..hehe moi pon malu nak p makan beround2 sengsowang...ahaks..

kek tu sedap kannnn...

kemek said...

kak shay!
tula..menci tau..tak dpt mkn sume benda..
tp seb baik jgk la akak tegur saya,kalo tak lagi la saya segan..at least leh gk borak2 ngn akak ari tu kann..hehe thanks tau kak!