Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, 31 August 2008

The good old days..

Sometimes i just missed the good old days...


Ni gambar Mawar, saya and Hanis masa form 4..saya masuk lambat sikit dekat sekolah ni sebab sebelum tu masuk sekolah mengengah sains pasir putih yang tak berapa nak best sangat..Masa tangkap gambar ni mesti cikgu PKA tak masuk-masuk atau ustaz Burn malas nak masuk kelas..


Ada budak laki yang duduk depan saya masa Form 5..dia selalu bawak bekal kalau pergi sekolah..budak Óutsider' lah katakan..mak dia masak sedap sangat..So kalau saya lapar time kelas, mesti mintak bekalan si mamat ni sket lepas tu makan kat celah almari itu..hehehe..


Inilah dorm saya masa Form 4, namanya Ixora..sedap tak..dorm ni lah yang paling meriah dan havoc sekali masa tu..dengan kehadiran orang2 kuat seperti Mira mantul,pija, ida,aku, noryn, Aja dan ramai lagi. Kitorang juga sukses dalam bidang perniagaan megi dan makanan ringan dan saya adalah selaku ketua cum macai yg kena beli megi tiap-tiap minggu dekat Makro..Tah manalah diorang pergi sekarang ni..


Apai selalu tidur dalam kelas. Ni sebenarnya masa rehat kat dalam kelas. Dia tidur tak mengira tempat. Orang lain tidur dekat meja tapi si Apai ni cari port baik punya dekat belakang kelas. Kalau saya dulu dua buah kerusi pun dah muat tapi Apai 3 buah pun kaki terjulur lagi. Budak-budak ni apa lagi,berposing la depan apai yang sedang nyenyak tidur..hahaha..



Owh ini adalah member yang duduk depan saya jugak. Nama dia Hazrilfitri Hadzir. Cikgu Fizik kitorang dulu orang Teregganu dan pelat pulak tu.Dia panggil Hazril dengan Hazwil..haha saya selalu gelakkan cikgu tu sebab saya tak suka cara dia ngajar. Dia la yg menyebabkan Fizik saya dapat *! cess..tak baik mengata benda yg dah lepas..takpela.Hazril ni leih dikenali dengan panggilan taper aje.Dah lama tak jumpa dia.Dengar cite baru kawen.tak ingat kawan pun!



Ni kawan-kawan masa form 4..dina,nurhanis, saya,arbi,kajol,azian,syima,jue, mawar and hanis..

4 comments:

Hanis Razak said...

alahai..aku br je tgk post ko yg ni..x sangka ade muka aku..sewaktu kurus...menci!!!btw, thanx for bringing the old memories back..

ilicious said...

gamba zaman skola.. suke tgk.. teringat i mase dorm jasmine banjir kene merempat kat ixora sekjap.. satu lg kenangan kat dorm ixora, penah join korang main smpikan msg senyap2(isyarat pakai jari bile smuorg duduk dlm bualatan).. tp xingat ape name game tu.. hehe.. eh gamba atas skali,gamba blogger2 glamer..

DiNa said...

kemek..
I was going thru ur blog and my goodness gracious! gambar zaman muda2..hahahahahaha..
and yes, thanx for the memories :D

Anonymous said...

taper @ tri??bkn dia kawen dgn fynn jamal ke vocalist indie t'kenal tu?try baca blog fynn jamal,pasti ada tri di situ.