Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 18 August 2008

My weekend

Thursday night Azam belanja makan dekat Rumah Limas..menu semua sedap-sedap..thanks beb! Lepas makan sempat jugak tangkap gambar dekat area Danga Bay..

Menu kami malam itu


Snap-snap di sana sini

Suppostly sekarang dah ada dekat KL. Tapi disebabkan ada assignments,lab and job saya tangguhkan dulu hajat nak balik KL awal. And saya tak jeles pon ok dengan budak-budak kelas yang dah balik dulu, i've got something's better to stay back here. Korang apa tau.(tah pape tah siapa yang saja dengki dengan saya sbb diorang balik awal tuu..perempuan.Biasalah dengan PHD diorang).Whatever.



Wellll..on Friday night i went to Pesta Konvo (again) with Fizut and we met Azam and his BF there. Jalan-jalan aje. Sebenarnya nak cari baju melayu for baby Wildan but sadly it was too big for him i think. So tak jadi nak beli. And of course la saya menembak barang sepam dua.


Top-up RM30 dapat T-shirt free!


Makcik nasi ayam

Semalam pulak hari menembak sedunia. Ehh silap se UTM hehe. My good friend Azam nak konvo esok so i give her a little treat iaitu menjadi official semi-pro photographer dia untuk Majlis Konvokesyen.(Pictures will be uploaded in my flickr). Siap ada pre-convo shooting lagi. Kena belanja nih. tapi takpela, saya pon tak berapa hebat lagi bab menembak ni. Masih perlu belajar. Mama cakap patut boleh buat duit tapi saya rasa tak layak lagi untuk dibayar. Tunggu lah dah habis belajar nanti, bila saya dah ambil kursus Photography, then barulah saya boleh buat part-time job. Boleh jugak cari duit lebih dan yang penting sekali, buat benda yang kita PASSION ABOUT. Not just because of money walaupun dunia sekarang ni semuanya pasal duit.(okay i'm talking crap-but-not-so-crap right now.)


Pre-grad shooting



Okay for now i'll let u enjoy the pictures for this weekend. Termasuklah menu minggu ini..enjoice!

4 comments:

ilicious said...

tekanan tgk makanan.. huhu.. rindu makanan Malaysia.. :(

kemek said...

sabar yee..tak bawak tin sardin byk2 ke..hihi

ilicious said...

sardin bley dpt kat sini.. tapi yong tau fu,laksa penang ngan ikan keli goreng xde.. huhu

kemek said...

wawawaa..besarnya selera..
payah la nak dapat cmtuh..
takpe la kalau i mkn those food,i igt kt u k..hihi