Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 19 August 2008

Oh happy day!

Firstly, my new scarf dah sampai. Really happy. Thanks dear and thanks Miss PinkyGarty! Last week pulak i got a letter from Dior. They want to give me a complimentary makeover in conjunction with my birthday next month. Awalnya bagi surat.Bulan 9 pun belum lagi. Tapi takpela, I'm still happy to received the letter. Ingatkan kalau kad dah expired, dah tak boleh dapat dah. But yang tak bestnya masa tu bulan puasa..



Hari ni saya melepaskan rindu pada shopping mall yang ada dekat KL ni. Saya pergi KLCC nak cari hadiah untuk Luqman and Hariz tapi takde yang sesuai. Nanti nak kena g cari lagi sekali. Jalan-jalan teringat pulak dekat member Petrosains and I terus call diorang. And they give me a treat..hehe thanks!



Window shopping tapi tak ada yang bekenan. Tengah-tengah jalan tu terjumpa pulak dengan member Petrosains lagi sorang and Mr. BF schoolmate.. So borak-borak la keja dengan diorang.

After that terus ke Pavilion pulak. Lama gila tak pergi Pavilion. Jalan-jalan tak ada pun yang bekenan. Actually i was looking for white or black blouse or tops to match with my new scarf which Mr. BF belanja. Masuk NafNaf and i was in love with this one black cardigan. Sangat comel ok. And this one tunic. Saya memang susah nak dapat tunic yang fit me. So LU PIKIR LAH SENDIRI whether i bought it or not ;p



Haa yang bestnya masa jalan dalam Parkson Pavilion tu, i bumped into kak Siti! saya terkejut sampai tercakap 'boleh amik gambar?' And she was like "Ha? err okay cepat sikit " something like that la.Takut lagi ramai yang perasan lah tu kut. I'm not a big fan of her. Tapi bila dipikir balik, bape kali je aku ni boleh terserempak dengan artis kaya raya macam si Siti ni kan. Tu yang terus nak tangkap gambar tu. Saya pun apa lagi godek lah beg keluarkan kamera. She and her 2 assistants tekezut bila tengok yang saya keluarkan tu bukannya compact camera, tapi DSLR! Yess saya memang ada beg doraemon k.Hahaha..sampaikan cik Siti bertanya saya ni memang photographer ke. Saya pun cakap la sekadar suka-suka aje.

Kesimpulannya, hari ini adalah hari yang sangat seronok. I didn't thought I met lots of friends today. Kalau nak tunggu buat plan, memang tak dapat jumpa punya. And I managed to grab some tops..aaahhhhhh boleh tidur nyenyak malam ni..

9 comments:

mawar said...

woo..bes nye jumpe citi~

KV said...

wah, sempat berambar ngan siti tu!

eleena said...

wey, siti pakai handbag ape tu? chanel ek.. xnmpk keseluruhan bag tu lah.. huhuhu.. itu lah benda pertama aku tgk. =p

hunny said...

weee...
CT...!!!
sonok nyer dpt jmp...
hehehe...
tp seksi btol org blkg tu...
hahaha...
:P

kemek said...

elen- iyer itu adalah tas tangan Chanel. aku pun tengok jugak hehe..

hunny - tak perasan pulak ada orang kt tengah2 kitorang tu..hahaha

Anonymous said...

ehh ct tidaklaa besar mana kan? kecik jer dia..kenapa dalam tv nampak macam dia berisi musykil hemmmmm....

kemek said...

ada sumber ckp dia diet n dah turun 2 kg..saya pun tgk cm kurus sket je..

YusVogue said...

me oso nampak itew Chanel dulu bole? used to be her fans.. tapi apa2 pun kulit dia cantik kan?hehe

kemek said...

haah kulit dia mmg lawa..
she suppose to wear my scarf..sangat matching..haha