Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, 21 August 2008

Out with my best buddy


Hari ni saya telah menghabiskan masa dengan kawan gossip merangkap agen CNN terglamer iaitu Nadia. Lokasi: Pavilion..seminggu 2 kali dah pegi. Hajat nak cari blouse putih tapi tak ada. So jalan-jalan cari makan and lepas tu beli Skincare Nadia je.

Kami


banyaknya Nadia makan..hikk!


okay Nadia, jom aku blanja ko air..

Trying BB new pallette

Kitorang masuk Bobbi Brown coz cik Nad ni dapat msg cakap ada free makeover tapi sebenarnya kena booking. That SA cakap Bobbi Brown launch new pallette which we tried lepas tu. Tak payah la makeover lagi dah.


cekodok sedap yang kami buat

Cadangnya nak pergi studio abang Fid lepas tu untuk tangkap gambar tapi tak jadi. Last-last petang tu melepak lah di rumah nadia sambil makan cekodok yang kami buat..sedappppp~!

6 comments:

eleenahamdan said...

kenapa kah aku tiada dalam gambar itu?? oh ya, i'm stuck in the office trying to finish my task... argh!!! nak jalan-jalan membelibelah jugak!!!

kemek said...

hehe takpe next time kite g bertiga k!

sak johns said...

cantik baju..hehe

kemek said...

tq syg.
perli ke ape ha..

Ninie said...

chop chop..lupa plak nak tnya bag u looks like my wish list..is it MBMJ? :-)

kemek said...

no laa kak..
that's from topshop ajerk..
mana la saya mampu lagi nak beli MBMJ.kena tunggu kerja dulu..hehe wpon itu mmg menjadi pujaan hati yg nak dimiliki suatu hari nantii..aminn!