Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, 3 August 2008

Weekend


SATURDAY
Weekend dekat sini memang bosan kalau tak buat apa-apa.Jadi kenalah menyibukkan diri tapi bukan dengan buku ye..saya ni pemalas harap maklum.hehe.Tapi kalau kerja-kerja lain saya suka. Macam memasak ke,surf internet ke, memang boleh berjam-jam. Kalau buku memang liat. Semalam saya teringin nak makan gulai telur itik dengan mangga muda.Tapi mangga muda tak ada,saya gantikan dengan belimbing buluh (pun sedap jugak sebab masam-masam).Gambar nanti akan diupdatekan.Resepi akan diberi upon request hehe cewahh..

Semalam oleh kerana dah bosan sangat, saya buat keputusan untuk pergi ke Tebrau City Mall sorang-sorang..dah lama tak keluar sorang-sorang..mean to shop la..biasa mesti nak berteman and mostly with Mr. BF..

Kalau jalan-jalan sorang ni saya memang tak pergi lama..lepas dapat yang nak aje terus balik. Memang biasanya macam tu.Kalau nak window shop pun,setakat apa yang suka je.Dan semalam dapatlah merembat sehelai seluar jeans Topshop which i think the cutting sangat lah lawa. It's from the petite collection,skinny flare.Bila try memang sedang elok aje panjangnya.(maklumlah orang tak berapa tinggi macam saya ni kann..) And it's on sale.Nasib baik tak beli hari tu,masa tak sale lagi..pergi Topshop KLCC dah takde saiz pulak.Nasib lah dekat JB ada lagi but not blue,i choose black instead.Gambar tak payah la tunjuk dekat sini sebab taknak lah dikata yang bukan-bukan.

Owh i also got RM25 voucher from Topshop because i use Balqish's member card..heh thanks Balqs! i already redeem it with 2 cute undies! And speaking of lingeries, i went to LaSenza and they're still having sales..those pink b*a with cheetah dots really caught my eyes! and those pink short robe too! it has 40% discounts so grab it guys!

LaSenza short robe


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LUQMAN
My most beloved anak buah,Luqman is going to have his birthday party this 31st August..sebenarnya birthday Luqman 3rd September tapi memandangkan masa tu dah bulan puasa, daddy nya awalkan celebration ke hari merdeka..dah merdeka ek Luqman?

Semalam i called my brother..saja-saja nak bercakap dengan Luqman.Rindu pula rasa pada si kecik tu..tapi dia taknak cakap dengan makcik dia ni..i asked my bro when and where the party going to be held..tanya lah jugak pada daddynya apa yang Luqman nak for birthday present..and my bro said belikan dia Bob the Builder..bila ditanya pada Luqman nak Bob the Builder tak..terus dia jawab "nak..!!"..amboi bukan main suka ye..

So i browse thru Toys R Us and found lots of Bob the Builder toys..alamak..yang mana satu yang Luqman nak ni?

1 comment:

sak~ said...

hero bob the builder la. yang pakai topi kuning tuh. keje construction.