Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, 7 September 2008

Hactic

Hidup saya lately ni sangatlah bz..

I have to finish my lab work before hari raya holiday..kalau tak mati la..taknak duduk UTM ni for another semester pleasee! tu la dulu taknak buat awal-awal. Bila dah bulan 9 baru terkial-kial. My bad =(

But still, I have the time to googling, surfing, blogging, facebook-ing, friendster-ing, cooking etc..mana boleh tak dapat tenet sehari beb..macam putus hubungan dengan dunia je rasanya..

Skang almost tiap-tiap hari akan masuk lab main dengan batu, main dengan bitumen, minyak tanah. Isnin ni nak stat main masak-masak pulak. Berbuka ngan premix jela camni..huhu..tangan pun dah macam mekanik semi pro.Ala yang ada minyak itam kat celah-celah kuku tu..Gambar dekat lab nanti akan diupload..dah terasa macam bangla buat jalan je nih..hesshh..

Saya tengah cari baju sekarang ni..mostly yang bekenan mesti takde saiz..macam mana ni..I was drooling over these tops from warehouse..but sadly size 6 couldn't fit me..i need a size 4..hesshh nape la badan kecik sangat..











I was thinking to ask tailor je buat ikut design ni..tapi taktau la dia boleh buatkan ke tak..any suggestions tailor yang mana boleh buatkan?

5 comments:

KV said...

lawa2 nya baju. Kalo akak mmg susah nak jumpa yg saiz besar. Awat la depa reka baju utk org2 kecik2 je? Hihi

Ninie said...

laaa kecik nya u..size 4 tu? ishk ishk..hihih tapi untung rime SALES misit byk bju size xs & s..

Miss Kemek said...

kv- ye ke kak..ala akak bole je cari baju dekat section untuk yang extra size..kat isetan or Jusco kan ada..saya rasa nak cari saiz kecik lagi susah dr size besar.sbb tu saya jarang beli baju..

ninie- size 6 kadang2 je muat. biasanya mmg besar..tapi kan time sale asik tinggal saiz L,XL je..kat ne yg akak jumpa sie S,XS tu?bley gk try g ctu nnt..hehe

eleenahamdan said...

mek, ape kato ko besar kan skit size bdn ko tu yg kecik sgt. kan lagi cun kalo lo berisi skit. makin kurus jer aku tgk ko aritu mase kat isetan. ;P

çiçekçi said...

tak tgk iklan umi aida ke