Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 25 November 2008

Aktiviti hari ini

I had a long day today.

Pagi-pagi me, mom, sisters, cousin and SIL pergi Complex Kraftangan untuk cari barang hantaran for my cousin. My mom yang akan buatkan hantaran. Tapi price dekat situ mahal sikit kalau nak compare dengan Central Market. Biasala tempat camtu main attraction dia tourists.











After that we split direction. Mama and others went home and me, I went to Pavilion..Yeah bebehhh..! Rindulah sama itu soping mall..On past entry I told that i want to buy the convertible color by Stila kan. I bought it hehe. I love it to bits! The color is very natural. I recommend to all of you! Hehe.


Saya pernah cerita yang saya ni susah nak cari baju. Kalau berkenan, mesti tangan panjang la, labuh sangat lah, ada je yang tak kena. Kalau berkenan mesti harga nak meletup-letup sampai RM 300-ish..Tapi tadi I already found a brand yang really suit my taste and the price is veryyyy affordable. Dekat Parkson ajerk pun. Siap ada discount lagi for bonuslink members. So lepas ni saya akan jadi peminat setia brand itu..Hehe..at last ada jugak cap yang buat baju saiz haku ni..huhu..

Petang tadi teman my mom booking for our holiday. It has been comfirmed. Tempatnyee?? Hmm.. lets just say I don't have to wear baju yang tebal-tebal. Hehe..InsyaAllah we will be going end of next month..

So that's it for today. Tomorrow going to be another interesting day. We're going to Lake Garden~!

3 comments:

Hunny MJ @ PinkyRetro said...

hye kak akma !!!
how r u?
weee...
suda bkn pelajar ka?
best nyerr...
tp nnt mesti rindu ngn uni life kn...
biasala kn...
hehehe...

happy job hunting plak k...
:)

Miss Kemek said...

hyee hunny..
haah sekarang akak adalah seorang suri rumah.
tgklah,next year kut baru nak kerja.

juelee said...

comel giler anak buah ko posing...
hehe