Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, 30 November 2008

Busy Week


This week was quite a busy week for me. Lots of things that I want to do. Okay let's start with Monday. What did I did on Monday? Ohh ya I went to Pavilion. Already blog about that. I bought some stuffs, topss blablabla..I went there aloone. I'd prefer to shop alone because it's easy for me to go to anywhere I want to go and I don't have to wait for anyone. And I also don't have to eat because macam pelik je kalau makan sorang-sorang ni kan. And lastly I will get home as soon as I finished with my shopping, takde nak merayau-rayau dah.

Tuesday and Wednesday: I didn't go anywhere bcoz I'm busy cleaning the house! My jin-mengemas suddenly come strike me and lepas tu langsung tak ada perasaan nak keluar pergi mana-mana dah. I want a dust-free-home! Bilik sendiri pun dah siap kemas sekali, and I'm very satisfied with the new arrangement. Yelah kan, my room is very cute secute tuannya *bluekk*, so nak arrange tuh payah lah sikit. I have to minimize the furniture.

Thursday: Err what did I do ha??? Aiyoo lupa laa..

Friday: Me, my sisters, Luqman and my 2 cousins went to Pavilion! Pavilion lagi. Hehe. situ je yang best. We shop baju for my nephew and niece, tengok movie BOLT. In 3D lagi. Sangat best. Tapi Luqman boleh tertidur masa dalam wayang. Nasib dia goodboy, bangun time wayang dah nak habis tapi dia tak nangis. Payah juga kalau-kalau dia bangun terus sebut nama daddy dia. Anyway it was a fun day.


Luqman memang suka rosakkan gambar. Tak pernah nak senyum betul-betul tau.



Haha patung ni pakai baju sama dengan Luqman!



Sekarang Luqman dah pandai nak amik self-potrait guna DSLR saya.


Luqman buat aksi apa tah.


Konon hensem la tu.



Kami sebelum tengok wayang.



Sempat lagi si penulis ni. Hehe.


Mari beli tiket wayang. Dah lama tak tengok wayang terkezut bila tau harga tiket tu satu RM18.



Me & Along


Saturday: Dating. Hehe.

Sunday: Syafiq's Wedding. Syafiq is my bestfriend dari sekolah menengah sampailah Politeknik. Sekarang tak ada la, since dia dah kerja and I further my studies. We hardly contact each other. Kadang-kadang je kalau teringat. He married one of the girl from Politeknik juga. Yusmalela's her name. Well I'm happy for them and thinking when is my turn pulak ye? Hmm.. Big question mark on that.







Yang datang Mek, Azam, Anisuddin, Faiz, Man, Ayoi, Marul, Ezzuan and beberapa lagi perempuan lain selain budak kelas lagi satu. The thing I like on their wedding: Pelamin. Cantik Sangat. With all the chandeliars and fresh-like-flowers I think. After the wedding we all lepak dekat McD sec 2 before headed home.

P/S Ramai yang nak tahu sangat macam mana nak pakai tudung macam Iza and Wani. It's not that difficult pun. Kena la try and error. Melayau melayau. Saya dah buat entri pasal tu dulu. Yela blog ni siapa je yang jenguk pun. Memang la tak ramai yang tahu. Nantilah saya buat entri lagi satu pasal tudung tu. Tajuk dia Macam Mana Nak Pakai Tudung Macam Iza dan Wani. Apa macam?

7 comments:

juelee said...

shafiq kawen??waaa tak taw pun..nice pelamin die...
mek nanti aku kawen ko mai amek gambo ye??? hehehe

Miss Kemek said...

hehee dia tak bgtau budak skolah pun. yang mana rapat je.

sure2 boley je. tp ntuk amik saja2 boley la..

jajagurlz said...

hi lama tak jengah sini huhu.. nice photo btw u pakai canon ape yer? berapa rm beli? sgt cantik pic2 itew..

Miss Kemek said...

jajagurlz- hye jaja. i tak pakai canon. i pakai nikon d40x je. erm dalam rm1800+ kut. i bli dah lama n dekat japun.skrang takde dah model ni and taktau harga berapa.model paling murah pn skrg is d60 which around 2000++

JAJAGURL'Z .. said...

oo ye kee saya teringin nak beli laa...

Miss Kemek said...

Beli la. DSLR best!

Anonymous said...

sila la wat entry tudung tu :)