Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, 4 December 2008

A long day!



I went to Abang Fid's studio yesterday just to fill my freeeee time. Hehe. Anyway dah lama nak datang situ tapi semalam baru berkesempatan.

Well, the studio located at Jalan Robson. Most of u mesti tak pernah tahu pun dekat mana tu. I pun tahu setelah ditunjukkan. It's a quiet place in the middle of Kuala Lumpur. Very nice and interesting place.

Saya ditemani kaki-kaki lampu






Yesterday he showed me an apartment near his studio which he will be use to shoot 2 bands later. The apartment sangat menarik. It looks like a castle. Although he only told me how it looks like in the inside, I can imagine how nice it was. It has a french restaurant, a teaterette, and the wall has potraits of famous celebrity like the beatles and michael jackson made of mozaic (did i spell this right?). He showed me the picture and I was like WOW. This place is mesmerizing! sangat macam dalam filem lama ok. I really wanted to go inside tapi abang Fid ni segan pulak sebab dah banyak kali pergi nanti apa pulak kata pakcik yang jaga tu.


Anyways bukan satu rumah tu studio abang Fid. Dia sewa 1 room je of the whole house. Lain semua this 1 studio company punya. And semalam artis-artis wannabe untuk My Star LG tengah duk sibuk berlatih menyanyi dekat situ dari pagi sampai ke petang. I even nampak Lah VE. Hehe ouh I love his voice.

Malamnya I,Wani dengan Luqman pergi swimming. Dari semalam lagi Luqman dah ajak. Oleh kerana I balik lambat, kena la swim malam. Dekat kondo ni, malam lagi ramai yang mandi. Patutnya petang la sedap nak mandi pool sebab air suam-suam. Ni tak. Menggigil badan rasa tapi Luqman relek aje gayanya. Selagi tak ajak balik, selagi tu dia kata belum habis lagi.


Cubaan menangkap gambar dalam air haha






Lepas mandi my SIL dah masakkan roasted lamb. Kononnya bang Joe yang nak makan tapi dia kena standby dekat ofis. Kami la yang langkah kanan. Sedapnyeee kambingg..Haha. Licin satu kaki kambing tu kitorang makan. No lah kidding. Bang Joe balik, dia yang habiskan.

Balik rumah terus tumbangg..penatttnyee!

5 comments:

sak said...

apahal dalam air pun nak buat muka mcm tu.hehe

Miss Kemek said...

sak- nak kene sepakk ke?

Anonymous said...

ko dh tembam sket..hehe

katak_78 said...

kemek...nape x amek gambo lah VE tuuu..wa minaat gak diaaaaa

Miss Kemek said...

anonymous- yes mmg dah tembam sejak duk rumah ni..heh

katak78- tak sempat nak amik sebab dah nak balik. ke sebab terkesima nmpk dia dr jarak dekat..tatau la hahaha..