Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 9 December 2008

I'm Back!!

Setelah 3 hari I menggelupur tak ber-internet, sekarang dah boleh menaip balik.

I baru balik dari Jasin for the Family Day dan Kopilah berhari raya haji. Fuhh..penatnya..

Sakit-sakit badan tak hilang lagi. Aduhh..

Nanti I update cerita-cerita di Family Day itu ok. Buat masa sekarang satu benda aje yang I nak cakap..


HAPPY BIRTHDAY SAK (sayangku manja intan payung pengarang jantung buah hati)!!!

May all your wishes come true, semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki dan dipanjangkan jodoh dengan I dan dicepat-cepatkan lah kita get married! Hehe.

Nanti kita pergi present-hunting sama-sama ok.

Miss you and can't wait to see you tomorrow.

Adios!

3 comments:

cik fizwote said...

amin...
aku pon doakan korg cepat2 kawen...
ko doa laa aku dpt jodoh yg baeekkk...wwaaaa....sedey beb!!~

Miss Kemek said...

aminnnn!
waaa nape nih. cam ade cite tak best je..?

sak said...

amin