Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, 3 December 2008

Random

Semalam keluar dengan adik-adik. Pergi KLCC. Kononnya nak cari kasut crocs untuk pergi holiday nanti. Takde la sakit kaki nak jalan lama-lama. Kasut sport tak sesuai la kalau nak jadi girly-girly sikit. Tapi cari satu KLCC tak ada. Dah habis stok agaknya.

Haih.

Last-last kami memborong brabuk dan se-pendar dekat LaSenza. Amacam lari tak dengan tujuan sebenar?

Haha.

Tak tangkap gambar sangat pun. Malas.




Balik rumah tengok Luqman and Aliah ada dekat rumah. I miss them! Dah dua hari diorang tak datang rumah. So I tangkap gambar diorang aje lah. Kita layan gambar k!







tata!

4 comments:

sak said...

comelnya. alia laa.
ni lagi satu buang la word veri. nih. menyusahkan je. takdeknye orang nak spam

katak_78 said...

i have watched of charice pempengco vids..weh..penat den dan mengabeh semua clips dia..menangeh aku tgk yg she met celine dion tue...ayoyo....sungguh power sora dia!!!!

Miss Kemek said...

sak- aliah mmg comel.sama comel dgn makcik dia.hish demand pulak sorang nih.

katak78 - haaa syahdu kan kan kan..

fizZA a.k.a. fizwote said...

crocs yg mane abes weh???