Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, 4 December 2008

Siapa mahu kirim??

I nak pergi melancong-ing akhir bulan ni.

Dengar cerita barang Apple dekat sana murah dari Malaysia. Dah ada orang kirim satu dengan I. Difference dengan sini dalam RM200-300 juga la setelah di-survey. Functionnya juga agak cool. Siap boleh terbalik-terbalikkan window lagi. For more info, sila tengok sendiri dekat webpage Apple ni k.

So barang siapa yang ingin mengirim iTouch ke, iPod ke, atau selainnya, don't hesitate to tell me okay.

17 comments:

eleena hamdan said...

kemek, brape ek ipod classic 160gb tu? less than RM1000 tak?

juelee said...

nak pesan FM..hiks...
ape kejadah jauh giler dari ipod

Miss Kemek said...

elen- yup rasanya akan less rm100-200 dr rm1000

juelee- boley je no prob.kalau jumpa la k..

MsRahah said...

cik kemek~

lame dah link urs to mine; dari zaman i with wordpress smp dah join blogspot:P~ tp rase2 nyer ari ni baru lah let u knw:P ampunnnn~ teruskan berblogging ya!!! coz I'm having such a great time reading ur blog!

and CONGRATS ya, dah abis blaja dah!!!

love the thesis pic that u put up in ur previous entry~ i pun cita2 nk framekan gmbr thesis i later on:P [cadang nk frame the whole thesis, tppp mcm melampau:P mane plak nk gantung the whole thesis yg dah di framekan tu kan?!:P]

btw, where r u heading tooooo?

wah2 nape lah paycheck i lambat sgt arrive~ klu tak i pun bleh kirim~ takper, there will always be next time!!!

have a joyful trip ya!!!

tc too!

Miss Kemek said...

MsRahah - hey there.thanks for sudi menjadi pembaca blog I ni. Tak tau pulak ada pembaca yg tak dikenali. Biasa yang baca blog ni my frens aje. Thanks again anyway.

I'm heading to Aussie. Nak kirim apa-apa yg murah dan senang didapati pun boleh aje. Tak semestinya yg mahal-mahal. Anything just inform me k.

Hunny MJ @ PinkyRetro said...

kak akma...
bile nk pergi???
kirim buku boleh?
org kate kt aussie kalo time christmas & ujung tahun buku2 suma discount giler2...
huhuhu...
tp berat la plak nk bwk balik buku...
huhuh

Miss Kemek said...

buku ape ekk??

ilicious said...

oit.. gi aussie bhg mana??

Miss Kemek said...

bhgn gold coast..huhu

ilicious said...

shopping di harbour town ye.. pasti seronok

Miss Kemek said...

oo reli..must go nih.

u kt mesia eh skg??

ilicious said...

yup.. di malaysia.. kenal echa kan?die ade di brisbane. contact la die

Miss Kemek said...

oyke. okay. bagi la no dia nnt k.

ilicious said...

+6416725846

ilicious said...

+61416725846

ilicious said...

+61416725846

Miss Kemek said...

tq~!