Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, 6 December 2008

Still Awake

Yeap.

It's 0437am and I'm still awake.

Why the hell mata I ni tak nak lelap lelap dari tadi. Tomorrow I have lots of things to be done. Nak cuci kereta, packing for the family day, and of course lah esok I yang kena drive to Melaka. Haih. Mata mata. Maybe because I think alot before tidur tadi sampai tak boleh tidur. Hmm yes maybe..

Actually..

I'm thinking of what to give to Mr. Syakir a.k.a my boyfriend on his birthday.. What should I buy u dear?

FYI, our presents tak pernah surprise pun. We can ask for what we want. I want to buy him Marc Jacob perfumes tapi rupanya perfume yang dia minat tu for women. Sak memang tak suka perfume bau keras-keras. I pun tak suka. Perfume lelaki memang susah nak cari yang sedap. So I'd prefer he ware women's perfume dari pakai perfume lelaki yang bau macam nak menusuk hidung je.

What should I buy him now??

No comments: