Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, 3 January 2009

Girls Nite Out

Last nite me and my girl friends went out makan-makan at Sabak Steamboat and BBQ dekat Taman Melati. Makanan ok la, ala yang main masak-masak sendiri tu. Makan sampai tak boleh masuk dah dengan harga RM25/ kepala. Ok la tu kan. Segala mak nenek seafood kitorang makan. Sila lah kunjungi mari mari mari..!

Yang datang ialah I, Nadia the Aljazeera girl, Kerin the newly-wed lady, Noryn, Eleena dan Fifi si partner Azwan Ali. I rasa kami la yang paling riuh sekali sampaikan si pakcik manager kedai tu pun nak enter frame juga. Haih.


Girl Friends




Me and Fifi





Elen and Noryn





Masak jangan tak masak












Ni lah pakcik manager yang menyibuk tu


Lepas ni kita nak makan dekat mana pulak eh??



8 comments:

Jannah said...

Oh kawan2 ku..gila lama tak ketemu..last last jumpa kat Internet..haha :)

Miss Kemek said...

marilah ketemuukk~!

runescape gold said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Miss Kemek said...

that's why la.
i want to say more, but i speechless when it comes to write. but in person, i do have lots to be said hehe ;p

sak said...

dia ni mmg byk...

南通棋牌游戏中心 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Miss Kemek said...

banyak apa ncik sakir?? sepak kang..

Aishah Rahman said...

wuaaahhh jelous nyeeee!!! u guys had so much fun! makanan yg sgt sedap!!! :)