Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, 17 January 2009

Macam - macam hal.

Erm I tatau nak tulis apa. So I tulis pasal orang lain.

Ni insiden petang tadi. I keluar makan with my best buddy, Nadia. Tengah sedap kitorang pung pang pung pang borak sambil menikmati hidangan, ada waiter perempuan datang dan berkata " kak, sorilah tapi abang tu kirim salam." We were like WTH??? Kitorang malas nak layan. Sambung bergosip. Cerita itu ini pung pang pung pang lagi. Tiba-tiba waiter perempuan yang lain pulak datang.. " kak, abang tu nak berkenalan, dia suruh bagi no. fon dia ni kat akak". Something like that lah dia cakap aku pun dah tak ingat sangat. Nadia ape lagi dengan muka selamba dan simpati berkata " saya dah bertunang lah..". Full stop. Perempuan tu malu terus pergi. Bod*h ke apa pekerja restaurant boleh nak mengurat customer??? Rasa nak maki pun ada. Dah lah menggangu orang nak menyembang.

Kitorang revenge dengan memberi komen dekat kad komen tu " flirting customer is not appropriate." Haa amacam? Biar manager ko mengamuk sekali. Rasakan.

4 comments:

eleena hamdan said...

wwoohhoooo!!! hahaha...nape lah aku takde skali. sure aku boleh gelak2... haha...

.Diana Dean. said...

1) where are the man balls ? seriously, if they wanna make a move on girls, they need to grow some balls.
2) asking girls out through other people is rather not so romantic way, and stupid
3) i dont think this kind of i-like-u-the-first-time-i-saw u is relevant nowadays
4) man out there, we women have feelings to be respected. :)

u go girl. telling him to back off was the best way to give him sign

Miss Kemek said...

soo true diana~! ;P
hey i want to PM u laa.any emails?

Anonymous said...

owh just add my msn:
dianadean1204@hotmail.com
or my ym :
athena_asamiya87@yahoo.com

if u have FB, add me as well :
dianadean1204@yahoo.com

-dee, pink button-