Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, 8 February 2009

MASKARA13 (versi gambar)

Hati girang. Jumpa kak Fynn, terjumpa senior sekolah aku, kawan politeknik aku, tom dan..ramai lagi. Aku dikata manusia pelik kerana suka menonton acara sebegini. Manusia kan dilahirkan pelbagai rupa. Mengapa mesti dikata pelik? Kalau benar aku pelik, maka orang disitu semuanya pelik belaka. Haha. Maaflah kalau aku terlalu menyusahkan. Maaflah kalau aku dilahirkan sebagai manusia pelik. Tak ada lagi lain kali. Promise.



Pandangan dari bahagian luar. Masing -masing ambil posisi terbaik untuk menyaksikan persembahan. Aku biasala, rilek dulu dekat belakang. Kalau ada lubang luas sikit baru menyelit. Segan lah nak menjingkit kaki.



Aku tak datang berseorangan. Ni 'jaga badan' aku. Apa macam, tegap tak?




Masa rehat, aku masuk dalam terjumpa dengan minah ni. Macam mana dia boleh sesat entah.



Ini Ilham. Kesayangan kak fynn. Comel tahap tinggi. Diam aja. Tapi tak tau lah kalau dia berbunyi.





Aku bersama kak fynn dan Ilham. Haih Ilham, haus sangat sampai tak hirau nak pandang kamera.



FynnJamal beraksi



Nyanyian menyentuh perasaan




Pipiyapong beraksi. Bukan setakat di dalam blog, di pentas pun dia bisa membuat semua orang pecah perut. Klasik. Haha.




AnaRaffali. Suara merdu, lagu best. Diiringi pula oleh Aidid Alfian. What more can I say?




Tamat. Nak tidur.ZzzzZZZzzzzzZZzzzzZZz...........

p/s kalau tak suka penulisan aku, sila ke blog lain. Terima Kasih.

12 comments:

Jannah said...

In addition Ana Raffali juga junior ku di high school dan kakak nyer Jannah tinggi sikit dari aku.

Huhu. Glad you had fun babe :)

ilicious said...

hei.. x sempat salam xsempat ape.. cabut je eh.. lepas show pun xnmpk pun.. huhu..

Karen said...

kemek kemek kemek..
kwn yg tudung kaler biru tu.
namanye ape eh?
muka dia mcm familiar..
hoho.

Miss Kemek said...

jannah - halo kawan, i was hoping you were there too last night. asal tak datang?

ilicious - sori2. i gerak awal smlm, right after ana raffali. ada agenda lain nak dikejar. nak tgk gmba smlm..hehe

karen - nama dia nazihah. kenal ke??

xsemsas said...

sblah sakir tu rozani ke?

ehehe..btw..saya x semsas...ur bf school..

Miss Kemek said...

xsemsas - yess itulah rozani. u sape nama..?

A t i Q a h said...

Jalan2 mencari review maskara. Nampak juga anda bergambar dengan Kak Fynn. Skrg baru terjumpa blognya. HEHE.

Miss Kemek said...

atiqah - thanks for dropping by. maaflah takda review sangat, gambar saja banyak.Memang best.Tapi saya tak tengok semua sbb balik awal.

thomatoes said...

woi..kemek..apa bocor rahsia..cakap je thomatoes..kantoi la camnih..dah la aku terkena sumpahan dabéh..heh..

sak said...

woi2 sapa yang tak kenal rozani. berani sungguh

Miss Kemek said...

tom - weh, dia yg tau nama ko rozani. mana ada aku bocor rahsia nama ko apa hahahaha..

cik puan daun said...

salams miss kemek..

Ni kakak si kawan poli tu.. :) Nice to meet you ..