Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, 28 February 2009

Rindu

Aku rindukan seseorang.

Seseorang yang aku kasih. Yang aku puja. Yang aku sayang.
Aku terlalu rindu pada seseorang itu.
Seseorang yang sudah lama meninggalkan aku.

Aku rindu mahu peluk dia, mahu cium dia.

Aku selalu berdoa untuk berjumpa dia, walau hanya dalam mimpi..
Aku terlalu rindukan dia..

*air jernih menitis lagi*

Kalaulah aku bisa undurkan masa..

2 comments:

MsRahah said...

i hope the person that u miss tu pun tau u miss him/her~:)

p/s: havent read ur blog for quite sometime...byk nak kena khatam ni:P btw, if u decided to private ur blog, do invite me as ur reader lah cik kemek!!! *wink wink*

to play safe, here is my email add:P

[rah1208@yahoo.com]

HAVE A BLAST DAY!!!

Miss Kemek said...

thanks miss rahah. really appreciate it. oh sure will invite u too~ ;)