Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 2 March 2009

Aliah's Birthday Bash

Aliah turned 2 last Saturday. How time fly so fast. Pagi-pagi lagi aku dah kena pergi kondo bang joe aku untuk hias and kemas apa yang patut. Abang Joe bukannya ada maid. Maid dia cuma si Roomba tu jelah (Roomba adalah sejenis mesin yang berbentuk bulat, leper dan mempunyai kebolehan menyedut habuk di sekitar rumah, pada kos yang agak tinggi.)

Selesai mengemas dan menghias, aku balik rumah bersiap, Syakir datang ambil, kami merayau kejap ke Jusco. Dah pukul 3 baru pergi rumah abang Joe. Majlis start pukul 3 dan pinggan semua ada dekat aku.

Ramai yang datang birthday Aliah. Lagi ramai dari yang datang masa bday Luqman hari tu.

"Happy Birthday to uuuu.."




Okay Aliah try dulu kek ni k..




The first one goes to Tok Abah~!




Nyam nyam..makanan semua sedap-sedap..




Aliah enjoying her birthday cake..ouhh sedapnye..




It's pinata time! Tok Abah Aliah yang bersemangat nih!




"Okay how am I going to crash this thingy?"





Pinata sudah pecah..rebut, rebut!




Kenapa ni sayang? Tak puas makan gula-gula eh??




This is Riana, Aliah cousin. Comel kan?




Mak su Ano with Aqil




Aliah tak hirau pun present dia, dia lagi suka makan gula-gula.




Last-last Luqman yang buka birthday present Aliah. Luqman sebenarnya moody sikit hari tu. Semua gara-gara rambut dia tak cukup terpacak macam B-Daman.




Alaa Luqman, poyonye. Aliah dapat guitar, dia pun nak show-offs guitar dia.




Along and kak chik




Farah




Me with my boyfriend hihi.




Aliah bermanja-manja dengan uncle Syakir




Lastly, me with the birthday girl~!


2 comments:

sak said...

seronoknya. rugi tak datang

Miss Kemek said...

haah rugi sangat.