Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 30 March 2009

Majlis Konvokesyen

With Sak


Alhadulillah selamat juga aku berkonvo semalam. Penat pun dah hilang. Semua berjalan lancar semalam. Habis pun awal. Hari tu masa aku pergi konvo Azam, habis pukul 12. Tapi aku punya pukul 10.45 dah selesai. Tak ada lah lama sangat menunggu dekat dalam dewan tu. Mak, abah, along and alang pun datang juga. Terima kasih datang and bagi bunga. Thanks juga dekat mama yang banyak sponsor termasuklah abang Joe sebab sponsor baju hehe. Tak lupa pada Sak a.k.a Mr. Boyfriend yang sudi datang, temankan, bagi bunga +++..I heart U!

Kami semua tidur dekat Pulai Spring. Tak pernah tidur situ. Apartment dia cantik tapi sayang tak sempat nak swimming. Pada kawan-kawan, minta maaf lah tak sempat nak melepak bersama. Masa yang ada terhad sangat. Nanti-nanti lah kita jumpa ok.

Lastly, kita layan gambar. Gambar lain akan di upload di Flickr.



With my Abang Joe


Friends



My Family

6 comments:

karen.yaacob said...

CONGRAAAATTSSS DEAR...!!!
:-*

eleena hamdan said...

congratttssss!!!!

finally it's all over and you'll embark on a new journey ahead of you...

;P

congrats kemek!!!

sak said...

tahniah ya

Miss Kemek said...

tq tq! hehe. sape yg wish congrats ni nnt dah keje i blanje okay..=)

Ninie said...

congrats akma...lepas ni keje kuat2 carik duit plak hihihi boleh shoppingnshopping !

Miss Kemek said...

kak ninie - of course. itu sudah semestinya hehe ;p