Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, 5 April 2009

2nd Session.

This time aku make-up Eleena. Elen kena makeup kan her friend yang akan bertunang tak lama lagi. Dia tak pandai pakai eye shadow so aku tunjukkan macam mana. And sekali gus make over kan dia and terus buat shooting.

Elen ada nice color in her eye shadow pallette tapi dia tak guna semua. So rugi la kalau warna lawa-lawa tak digunakan.

Enjoy her pose!














Want to be like her? Buzz me~!

P/s Maybe tak nampak sangat eye shadow yang aku pakaikan. For more pictures, visit my Flickr or my Facebook. I will upload them soon. Thanks~!

6 comments:

eleena hamdan said...

aiyo, malu lak aku tgk gambar2 itu. hehee...

Aishah Rahman said...

wuahhh!!! ena-bell! hehe u look different and nice! ;) kemek.. nadia sudah, ellen dah.. aku pun nk! :D

Miss Kemek said...

aishah - hehe.boley2. wait till u come back home okay~!

Dyalycious said...

kemek...dah jadi make up artist ke plak?
new profession is it?
cantik2...

Miss Kemek said...

dyalicious - makeup artist and part time photographer. part time profession, fulltime passion. hehe.

Dyalycious said...

nko wat photog gak/
perlu belaja ni...