Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 20 April 2009

Dare to try?

Ready, set......GO!!




Ehemm. Readers, inilah projek kecil yang akan dan sedang aku usahakan. Okay don't judge my iklan, I know I sucks in design and all those software. Yang aku tahu pakai Photoscape je. Haha. Please klik imej for larger view. Dah lama aku buat iklan ni tapi baru hari ni aku launchkan. Tunggu masa yang sesuai. Still tak tahu weather this is the right time, tapi aku rasa aku nak publish hari ni. Aku buat ini as my part time profession, but it's a full time passion (it ryhmes kan? ;D). Saja cari duit poket lebih. Tak tahu la apa sambutan yang akan aku dapat. I just go for it. Kalau ada, Alhamdulillah. Kalau tak ada, InsyaAllah rezeki boleh datang dengan cara lain, kan? Aku suka mekap, aku suka mekapkan orang, aku suka tengok mata orang yang mekap lawa-lawa, and I love photography as some of you already know.


Aku pinjam muka Elen and Nadia untuk jadi model portfolio and iklan aku. Thanks girls. As a token, mereka dapat dimekap dan diphotoshoot percuma. Best kan? Aku pun tak ada siapa nak mekapkan. Nantilah aku mekap diri sendiri lepas tu ambil tripod, shoot gambar sendiri, apa macam?


As stated dekat situ, anda boleh dimekap untuk apa juga occasion. Wedding tak boleh la. Aku nak mekap supaya orang tu nampak cantik tapi bukan nak ubah muka orang tu, nak tepek 8 lapis, tebal-tebal sampai orang tu sendiri tak selesa dan nampak fake. Anda semua boleh tempah aku tak kira hari dan waktu. Kalau tak ada hal, insyaAllah aku akan datang. Tapi kalau jauh-jauh tu, duit minyak haruslah disponsor k.


Aku pun tawarkan servis mengambil gambar untuk apa-apa acara but again, I don't do wedding. Tapi kalau setakat majlis pertunangan, InsyaAllah. Aku belum pro dalam photography ni, nak tengok gambar-gambar yang aku pernah ambil, luncurlah Flickr aku. Kalau senang nanti aku masukkan lagi gambar-gambar baru. Harga aku pun tak mahal. Hanya nak cater orang yang tak mahu berbelanja besar tapi berbaloilah untuk mendapat gambar yang 'puas tengok'. Korang faham ke maksud aku ni?


Sebarang pertanyaan, nak book atau apa saja boleh text atau call aku di 017.21.333.28 atau emel di chomeyl_1902@yahoo.com. Nak tinggalkan di kotak komen ni pun boleh.


P/S Maybe aku patut hadiahkan complete package for one of my loyal readers. Ada pembaca setia ke blog aku ni? Siapa? Cuba angkat tangan sikit?..


6 comments:

juelee said...

tahniah dah maju setapak...
nnt aku nak make up aku roger ko eh..

Hunny MJ @ PinkyRetro said...

saya saya saya!!
saya ialah pembaca setia republik jiwa...
huhuhuh...
xdela...

eyh...
ape beza yg rm30 ngn rm50tu?

MsRahah said...

wah bagusnyer cik kemek!!!

i loike

perhaps i can consider u to do mine 4 my graduation dinner later on~:P c lah how, coz ppl sure freak out giler2 tgk i make up hahah:P

u go girl!

rezeki tu ada dimane2
yg penting kena usaha!

Miss Kemek said...

Ms Rahah - sure2 no prob. nanti bgtau la ye.=)

izam said...

hehehe. aku pon nak make up. kd model pon tape kemek! eheeh.

Blossoming Rose said...

wah~

sudah wat bisnes makeup2...
bestnyerr ~_^